Swing PCA-1
Swing PCA-1 Penicillium candidum se používá k výrobě měkkých sýrů typu Camembert či Hermelín. Sáčkem o aktivitě 10U se očkuje 2 500 l mléka.
Kategorie: | E-Shop |
---|
Obvyklá doba expirace činí přibližně 2 roky, přičemž tato doba je platná pouze při skladovací teplotě -18 °C a méně.
Přeprava zboží mimo chlazený prostor (obvykle 3 dny) není na závadu, zboží je moždé dále uchovávat při nízkých teplotách.
Datum spotřeby viditelné na obrázku (výše) má pouze ilustrativní funkci.
Trvanlivost kultury |
||
Doba expirace | Skladovací teplota | |
30 dní | (15 až 20) °C | |
3 až 5 měsíců | (4 až 8) °C | |
Uvedeno na obalu | -18 °C a méně |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář