Swing BC-1
Kultura BC-1 Brevibacterium casei se používá při výrobě nízkotucných měkkých a polotvrdých sýrů, měkkých sýru s tvrdým jádrem a mozzarelly. Balíček o aktivitě 10U lze aplikovat v širokém rozsahu (3 400 až 10 000) l mléka.
Kategorie: | E-Shop |
---|
Obvyklá doba expirace činí přibližně 2 roky, přičemž tato doba je platná pouze při skladovací teplotě -18 °C a méně.
Přeprava zboží mimo chlazený prostor (obvykle 3 dny) není na závadu, zboží je moždé dále uchovávat při nízkých teplotách.
Datum spotřeby viditelné na obrázku (výše) má pouze ilustrativní funkci.
Trvanlivost kultury |
||
Doba expirace | Skladovací teplota | |
30 dní | (15 až 20) °C | |
3 až 5 měsíců | (4 až 8) °C | |
Uvedeno na obalu | -18 °C a méně |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář