Jogurtové kultury
Jogurtové kultury připravedné firmou Chr. Hansen obsahují směs bakterií Lactobacillus delbrüeckei subsp. bulgaricus a Streptococcus termophillus, takže splňují požadavky pro výrobu opravdového jogurtu.
Jogurtová kultura YC-X11 je termofilní YoFlex kultura s výraznou chutí, střední kyselostí a středně velkou viskozitou. Balíčkem o aktivitě 50U se očkuje (250 – 300) litrů mléka.
Jogurtová kultura YF-L812 se vyznačuje velmi vysokou viskozitou, jemnou chutí a slabou kyselostí. Aktivitou 50U se dávkuje (250 - 300) l mléka.
Jogurtová kultura YF-L903 se projeví jemnou chutí, nízkou kyselostí a vysokou viskozitou. Balíčkem 50U se očkuje (250 – 300) l mléka.
Jogurtová kultura YoFlex Harmony 1.0 dodává výrobku velmi jemnou chuť, velmi nízkou kyselost a dále velmi vysokou viskozitu. Balíčkem o aktivitě 50U se očkuje (250 – 300) l mléka.